Unettomat yöt

Meillä taas vaihteeksi valvotaan. Tai ei meillä varmaan ole pahimmasta päästä, muttakun joskus on ollut hyvin nukkuva lapsi niin tämä heräily on aivan perseestä. 

Felix saattaa ensimmäisen kerran herätä jo 22 aikaan. Yleensä kuitenkin riittää kun menee huoneeseen ja laittaa pojalle tutin suuhun. Muutama yö meni jo mukavemmin. Poika heräsi vain kerran ja nukahti silloinkin heti uudestaan. Viimeyö oli kuitenkin taas ihan muuta. Kello kolmeen mennessä herätyksiä oli niin paljon, että päätin siirtyä Feffen huoneen vierassängylle nukkumaan. Siinä hän tunnin verran jaksoi tasasin väliajoin tsekata, että mamma on messissä. Tuon jälkeen nukuttiin 7 asti. Onko kellään kokemusta tällaisesta? Älkää sanoko, että tutit pois. Mulla ei vielä ole voimia siihen taisteluun. 
Samalla stressaan tulevaa leikkausta ja sen ajankohtaa. En nimittäin vielä tiedä milloin se on. Kaikki lähipiirissä stressaa henkihieverissä töittensä takia. Heikillä on myös tulossa työmatka Lontooseen. Mitä jos leikkaus on juuri tuolloin? Löytyykö Jorvista lapsiparkkia? Viime leikkauksen jälkeen vähän jopa huvitti ihmisten asenne. Muutama kysyi vakava ilme naamalla Heikiltä. ”Miten sä pystyit olemaan poissa töistä?” Sitten on asiat hemmetin huonosti jos töitä ei voi edes jättää silloin kun toinen on sairaalassa. Rehellisesti sanottuna nuo kommentit kuitenkin kummittelee mielessäni ja mietin, että toivottavasti tosiaan pääsen heti leikkauspäivänä kotiin niin ettei kenenkään työt kärsi takiani. Voi tätä maailman menoa…

Nyt on kuitenkin tulossa ihana perheviikonloppu. Tänään illalla käyn hakemassa siskon tytöt päiväkodista ja vietetään ilta tyttöjen kanssa 💗 Huomenna päivällä suunnataan nenät kohti Kööpenhaminaa ja Malmötä. Hengaillaan päivä Feffen kanssa Köpiksessä kun isi käy tekemässä töitä. Illalla mennään sillan yli Malmöseen moikkaamaan Feffen serkkuja, joita meillä on ollut jätti iso ikävä. Viikonloppu ollaankin Heikin siskon perheen luona ja kotiin tullaan sunnuntai iltana. 
Olen nyt päässyt pikkuhiljaa taas treenaamaan, vaikka takapuoli pysyykin auki. Olen hiihtänyt, juossut ja käynyt salilla. Voi, että kun on heti paremmalla tuulella kun pääsee liikkumaan. Tein tiistaina Vidan jumppasalissa tehokkaan ja simppelin treenin. 

1000m soutua, 50 seinäpalloa, 50 boksihyppyä

750m soutua, 35 seinäpalloa, 35 boksihyppyä

500m soutua, 25 seinäpalloa, 25 boksihyppyä


Instasta voi seurata meidän viikonlopputouhuja. Sieltä minut löytää nimellä Amtsi. 😊 

Ihanaa viikonloppua!!! 😘

4 thoughts on “Unettomat yöt

 1. Voin kyllä kuvitella, että yhtäkkiset katkonaiset yöt on rankempia kuin jatkuva heräily! Jatkuvaan heräilyyn kuitenkin tottuu. Heti jos meillä on ollut parina yönä hyvä 4 h uniputki ja sitten seuraavana herätään taas 2 h välein, oon ihan raunioina. Enemmän kuin jos koko ajan nukkuu huonosti.

  En jaksa uskoa, että tutilla on varsinaisesti merkitystä tuossa. Ylipäätään nyt ei varmastikaan ole oikea aika siitä vieroitukselle, kun on muutakin hässäkkää. Kyllä sen ehtii, kun arki tasaantuu!

  1. Näin minäkin järkeilen tuota tutti asiaa. 🤔 Ai teillä nukutaan vieläkin noin huonosti? Voi ei. 😞 Mä en tajua mikä tällä meidän minillä oikein nyt öisin on. Oppispa se puhumaan!!!

   1. Mutta sitten kun Feffe oppii puhumaan, se puhuu unissaan ja heräät siihen. 😀 Vaikka kyllähän se helpottais, jos tietäis mikä milloinkin herättää. Tosin yritän aina muistaa, että tän ikäisen kokonainen yö on biologisessa mielessä 5 h, pidemmät pätkät on vaan hyvää tuuria.

    Meillä tosiaan on käynyt maailman surkein tuuri uniarpajaisissa, mutta minkäs teet. Ei siihen tunnu auttavan kuin aika ja sekin tosi pikkuhiljaa ja vaiheittain. En tiiä keneltä on noi unenlahjansa perinyt, kun itsekin oon ollut tosi huono nukkuja aina.

   2. Voi ei! Mäkin yritän ajatella, että tää on vaan joku vaihe. Mutta stressaan silti. 😬 Mä nukun aina korvatulpilla niin en onneks yleensä herää kun pahimpaan huutoon. #paskamutsi 😂🙈

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s