Loma Malmössä

Ihana viikonloppu sukulaisten luona Malmössä takana. 

Perjantaina Tivoli olikin kiinni, joten käytiin Felixin kanssa syömässä lounaat Köpiksessä odotellessamme isiä. 

Lauantaina ulkoiltiin ja vietettiin aikaa Felixin serkkujen kanssa. Oli kyllä ihana, kun näki miten F nautti isompien lasten seurasta. Lauantai iltana Felixin täti oli järjestänyt meille jätti yllärin. Hän yhtäkkiä ilmoitti, että lapsi jää hoitoon ja meille on Heikin kanssa varattu pöytä sushi ravintolasta kello 17.30. Kaikki on maksettu! 🙀

Arvatkaa nousko mulla heti tippa linssiin. Olen viime aikoina kaivannut tosi paljon kahden keskeistä aikaa Heikin kanssa. Piti ihan Malmöseen asti lähteä, että sitä järjestyi. Ja katsokaa mikä sushi setti! 😍 Kiitos kiitos kiitos vielä kerran Malmön porukoille! Felixkään ei ollut moksiskaan vaikka mamma ja isi oli melkein pari tuntia pois.

Sunnuntaina pääsin Heikin siskon kanssa kokeilemaan itselleni uutta lajia nimeltään Barre. Tunti on saanut paljon vaikutteita baletista. Yllätyin kyllä miten rankkaa ja hikistä puuhaa tuo oli. Iso peukku täältä! 👌🏼

Jumpan jälkeen ajettiin minun lemppari paikkaani Malmössä. Vellingeblommaan jossa oli iso joulu teema tällä kertaa. Onneksi meillä oli matkassa vain käsimatkatavarat. Muuten olisin ostanut tuolta kaikki mahdolliset jouluhömpät.


Lennot molempiin suuntiin sujui mahtavasti. Mini herra travelleri nukkui koko menomatkan ja paluumatkan istui kiltisti sylissä syöden hedelmiä ja rusinoita. 

Kotona on edelleen taisteltu nukkumisen kanssa. En tajua mikä tuota vaivaa. Tänään yritin nukuttaa päiväunille ilman tuttia. Luovutin siinä vaiheessa kun reilu tunti oli huudettu ja oksennus meinasi jo tulla hyperventiloidessa. ✌🏽️Vinkkejä otetaan mielellään vastaan. Tuntuu, että joku takertumisvaihe taas muutenkin päällä. Mamman pitäisi nukkuessa kokoajan olla vierellä. Hereillä ollessa vierastetaan yhtäkkiä myös enemmän ja syli on pop. 

Tulee niin paskamutsi olo kun tulee vastoinkäymisiä, eikä tiedä mikä lapsella on. Ensi viikolla ollaan 3 päivää kahdestaan Fefun kanssa. Jännityksellä odotan missä kunnossa hermoni ovat tuon jälkeen.

Tälle viikolle tulee hyvin treenejä, suurin osa niistä on vielä Felixin kanssa tehtyjä. Eilen tehtiin lyhyt vaunulenkki. Tänään käytiin Vidalla tekemässä pitkästä aikaa painonnosto treeni. Huomenna on Vidan äiti+lapsi jumppa ja perjantaina Kartanonkoskella ulkotreeni. Jos asutte lähellä Kartanonkoskea liittykää facessa ihmeessä tähän ryhmään jos kimppa mammatreenit kiinnostaa. 

Kerron taas treeneistäni tarkemmin omassa postauksessa. On se kyllä kumma miten treenata jaksaa vaikka yöt on yhtä showta. 😂💪🏼

4 thoughts on “Loma Malmössä

  1. usko pois ne on noita vaiheita musta tuntuu että meillä on 1vuotiaasta asti ollut jatkuva uhma mikä vaan pahenee ! nyt 5v ja mikään ei huvita eikä kiinnosta kaikkeen vaan muristaan. vajaa viiden vanhana oli edellisen kerran pitkän aikaan niin että en päässyt edes vessaan yksin vaan kokoajan puntissa kiinni tuntui niin kuin meille olis tupsahtanut vauva jostain uudestaan .mutta taas 5v uhma jotain iha tuskaa!:D zemppiä .kyllä se aina väillä helpottaa 🙂

      1. poika ! tänään avasin päiväkodin portin niin samantien olin tyhmä ja sen jälkeen lens hankat ja hatut kuralammikkoon …ilta kiukkuja odotellessa :D!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s