Kuka jää mieleen?

Istun lentokoneessa ja kuuntelen ruotsalaista Veronica Maggiota. Tutustuin artistin musiikkiin ammattikorkeakoulussa erään projektin yhteydessä. Minut ja ystäväni lyötettiin ryhmätyössä yhteen ennestään tuntemattomien poikien kanssa. Hassu sattuma siinä mielessä, että olimme hieman aikaisemmin keksineet kyseisille pojille omat kutsumanimet kun emme heidän nimiään tienneet. No jokatapauksessa. Kurssin aikana ehdittiin jonkin verran tutustua poikiin ja yksi heistä teki minuun suuren vaikutuksen. Voisin kuvailla häntä nuoreksi seikkailunhaluiseksi mieheksi, joka ei turhia pelkää ja elää jokaista päivää kuin se olisi viimeinen. 
Ammattikorkea ajasta on jo 5 vuotta, emmekä enää pidä tuon pojan kanssa yhteyttä. Seuraan häntä kuitenkin facebookissa sekä instagramissa ja uskon, että hänestä tulee vielä joskus jotain suurta. 😄 Mainitsin hänelle ennen aina miten huikeana tyyppinä häntä pidin/pidän. Enkä usko, että olen ainoa joka on hänelle asiasta sanonut. 


Mietin paljon mikä tekee tietyistä ihmisistä niin erikoislaatuisia. 
Olen viime viikkoina tavannut hirveän paljon uusia ihmisiä. Miksi tietyt ihmiset jäävät paremmin mieleen kuin toiset? Olenko itse sellainen joka jää helposti mieleen? Johtuuko se kovasta äänestäni ja naurustani vai luonteestani? Vai olenko vain yksi blondi muiden joukossa? 🤔

Äitini on tunnettu siitä, että hänet kaikki muistaa, mutta hän ei muista ketään. Hän on kyllä sen verran räiskyvä persoona, etten ihmettele. 😂💗


Miettiikö kukaan muu ikinä tällaisia asioita? Todellisuudessa en ole ihminen joka kauheasti miettii sanomisiaan tai tekemisiään. Haluan tilanteessa kuin tilanteessa olla oma itseni ja jos se ei kelpaa niin en kuulu sinne. 
Toivon kuitenkin, että kun minusta joku kaunis päivä aika jättää. On olemassa muutama henkilö, jotka muistavat minua hyvällä juuri tällaisena kuin olen. 
Olisi kiva kuulla mikä asia minussa sinulle on erityisesti jäänyt mieleen? Ei ole väliä ollaanko tavattu vai tunnetko minut vain blogin kautta. 

Näiden syvällisten ajatusten kanssa suuntaan kotia kohti! 😊💗

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s