Motivaatio-Go Expo arvonta!

Olen joskus aiemminkin täällä maininnut, että esimerkiksi ala-asteen liikunnanopettajani tuskin uskoisi jos näkisi minun liikuntamääräni nykyään. Pienenä motivaattorinani toimi lähinnä ruoka ja herkut. 

Kilpa-uinti ajan alussa suurimpana treeni motivaationa toimi ystävät. Treeneissä oli parhaat kaverit ja söpöt pojat. Suurin muutos tapahtui noin 12-vuoden iässä kun treeni määrä alkoikin näkymään tuloksissa. Pääsin Italiaan kisa reissulle ja tuon kokemuksen jälkeen uskon, että todellinen kipinä kilpailemiseen syttyi. 

Olen edelleen tänä päivänä todella kilpailuhenkinen. Myönnän silti, että välillä suurimpana motivaattorina on toiminut todella pinnalliset asiat niinkuin tietyssä painossa pysyminen ja pelko takapuolen levenemisestä. 

Tällä hetkellä kun oma terveys ei enään olekaan itsestäänselvyys, on treeni motivaatio vain kasvanut. Haluan pitää itseni hyvässä kunnossa, jotta pysyn mahdollisimman terveenä. Huomaan kuitenkin lähestyvän leikkauksen aiheuttaneen taas hieman pakkomielteistä suhtautumista treenaamiseen. Luulen jostain syystä aina pystyväni treenaamaan ”varastoon”. Pelkään myös paisuvani kuin pullataikina jos makaan vain kotona katsoen Gilmore girlsejä. 😬✌🏽

Minua motivoi urheilun tuoma hyvä fiilis, omien ennätysten parantaminen ja ruoka jonka voin hyvällä omallatunnolla syödä treenin jälkeen. Rehellistä mutta totta. 

Kerro kommentteihin mikä sinua motivoi liikkumaan? Palkintona 2kpl lippuja Go Expoon 17.-19.3.17. Voittajat arvotaan tiistai iltana. 

Instagramin puolella myös oma arvonta! 👍🏻

28 thoughts on “Motivaatio-Go Expo arvonta!

 1. On monta seikkaa, pinnallisia ja vähemmän pinnallisia, tunnustan: kokonaisvaltainen hyvä olo ja vointi, terveys, esimerkillisyys lapsille, ryhdikkyys, kiinteys, punaiset posket ja pirteä olo 🙂 Näitä voisi jatkaa vaikka loputtomiin!

 2. Minua motivoi hyvinvoiva, terve ja jäntevä keho, jossa on mukava olla. Tämän lisäksi liikunnan antama endorfiiniryöppy ja tietty se, että se on hauskaa!

 3. Onnistumisen tunne ja se kun näkee itsensä oikeasti kehittyvän. Oli kyse sitten leuanvedosta tai juoksulenkin pituudesta niin kehittyminen rakkaan lajinsa parissa on kyllä ihan parasta!

 4. Mua motivoi liikkumaan polven kuntoutuminen. Polven kipuihin ja jumeihin löytyy yllättävän usein vastaus liikunnasta. Tai siis sanoisinko, että ratkaisu kipujen ja jumien häviämiseen.

 5. Haluan olla fyysisesti hyvässä kunnossa, jolloin voin hyvin kehossani. Myös kilpailunhalu vie monessa lajissa mukanaan.

 6. Hyvä fiilis on ehdoton ykkös prioriteetti mutta toki tulosten ja kunnon parantuminen motivoi myös jatkamaan treenejä!

 7. Suurin syy liikkumiseen on minulle sen tuoma hyvä olo ja terveydelliset tekijät. Satutin polveni ja nyt olen ollut urheilumatta melkein kuukauden. Olo on nuutunut ja mieliala kehno ja sen huomaa myös perheeni ;). Ja kyllähän se on kiva, kun kroppakin näyttää ja tuntuu hyvälle :).

 8. Minua motivoi liikunnan tuoma hyvä olo ja tietysti haluan pitää huolta terveydestäni. Haluan näyttää myös hyvää esimerkkiä lapsilleni. 😊

 9. Nykyään mua motivoi se superhyvä olo minkä kunnon treenistä saa, ja tietysti kehittyminen. Oon kyllä koko aikuisiän treenannu nimenomaan suorituksia enkä ulkonäköä varten, toki pakko myöntää että ihan tyytyväinen näihin ulkonäkövaikutuksiin myös olen! 😀 raskauden jälkeen kroppa on ollu ihan erinäköinen kuin ennen, niin peiliin tuijottaminen olis siinäkin mielessä ihan turhaa, ettei se löystynyt ja kurttuinen vatsanahka ja roikkuvat rinnat siitä reenaamalla mihinkään muutu 😌 sen sijaan voi olla aidosti onnellinen kaikista suorituksista mihin tällä kropalla pystyy, esim. perjantaina openia tehdessä elämäni ekat chest to barit, huimat 2kpl! 😂💪

 10. Suurin motivaattori on liikunnan tuoma hyvä olo! Juoksulenkkien ja salitreenien jälkeinen fiilis on jotain niin käsittämättömän upeeta, et sen haluaa saavuttaa uudelleen ja uudelleen 🙂 Myös oma hyvinvointi toimii isona motivaattorina liikkumisessa!

 11. Hyvä olo ja terveys on tärkeimmät😊 Toivon myös olevani esimerkiksi lapsille. On ollut huippua päästä ”huonon urheilijan”- identiteetistä pikku hiljaa irti aikuisiällä, joka aika syvällä ollut koulun alaluokilta lähtien…Tsemppiä muillekin polven kuntouttajille, täällä yksi yli vuoden polven kanssa jumpannut ja loppua ei näy…

 12. Paras motivaatio juoksuun on joku mahtava kisa jota odottaa ja johon treenata. Hyvänä motivaattorina toimii myös se että treenatessa saan aikaa vain itselleni. Kahden pienen lapsen äitinä se on loistavaa vastapainoa sille että kotona aina joku tarvitsee minua.

 13. Itselle liikkuminen on elämäntapa ja olen ollut aina hurahtanut johonkin lajiin, jonka ympärille muun toiminnan rakennan 🙂
  Nuorempana se oli BMX-pyöräily ja nyt viimeiset 7 vuotta olen elänyt kiipeilläkseni, toki pyöräily on edelleen lähellä sydäntä. Rakastan liikuntaa, sillä se antaa hyvänolon tunteen niin fyysisesti kuin henkisestikin, sekä sen aikana huolet ja murheet katoavat taivaan tuuliin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s