Idols- Teemu Selänne, Jani Sievinen ja Emilia Pikkarainen

Hah, kuka eka arvaa mistä tämä postaus sai ideansa?! No TEEMUSTA tietenkin. Olen ollut pikku Selänne pilvessä tämän viikon ja viikonlopun. Tämä Teemu pakkomielle on lähtöisin ihan tarha ajoista lähtien. Lemppari tarhantätini muistaa minut edelleen tänä päivänä siitä että tiesin uskollisena Jokeri fanina tasan tarkkaan Teemun tekemät maalit ja pisteet. Täti itse oli tietenkin kiven kova HIFK fani. Tuolloin Teemuhöperyys taisi olla isän aivopesua joka kouluttikin minut uskolliseksi Jokerit faniksi. Näin iän karttuessa ja välillä lätkän jäädessä hieman taka-alalle tämä Teemu höperyys on hieman muuttanut muotoaan. Rehellisesti. Kuka muu onnistuu näyttämään noin kuumalta nuo hemmetin lätkä kamat päällä?! Just asking?!

 Image

 

Mutta siis jotta tämä juttu ei menisi ihan pinnalliseksi niin ihan leffan nähtyäni, vaikuttaahan tämä kaveri ihan mahtavan sympaattiselta ja hauskalta kaverilta muutenkin. Tiedättekö kun ihminen on tehnyt niin suuren vaikutuksen että oikeesti eilisen matsin jälkeen tämäkin blondi pidätteli kyyneliään kun totuus iski vasten kasvoja että tätä hottista ei enää nähdä nämä Suomi kamat päällä jäällä?! Mun Bucket Listiin tuli juuri ensimmäinen to do: Meet Teemu Selänne.

Mutta siis vakavasti ottaen mulla on muutamia tällasia idoleita, hyvin erilaisia sellaisia jotka ovat tehneet itseeni suuren suuren vaikutuksen. 

Entisenä uimarina on juuri uinnista noussut muutama huikea esikuva. Nuorempana Jani Sievinen oli THE ONE. Poikaystäväni kysyi tässä Olympialaisten alla jotakin urheilusuoritusta joka on jäänyt itselleen hyvin mieleen. Ei tarvinnut pitkään miettiä kun muistelin Jani Sievisen Sydneyn Olympialaisia. Olin saanut opettajaltani erikoisluvan jäädä välitunnille katsomaan kun Jani ui 200m sekauinnin alkuerässä Sydneyssä. Mahdollisuudet Janilla oli mihin vain. Perhosuinnissa huomasin että Janin lasit olivat pitkin poskia eikä mies enää pysynyt muiden rinnalla. Lopputulos. Karsiutuminen Välieristä. En kiroillut. En syyllistänyt. Olin vain 100 % surullinen Janin puolesta. Tiesin itse etten kykenisi edes uimaan matkaa loppuun ilman uimalaseja ja tähän oli esikuvani Olympia matka katkennut. Pienenä tyttönä mietin varmasti tuolloinkin miten pääsisin Janille sanomaan että No worries, olet edelleen idolini. ❤ Hieno mies. Olen monesti näin vanhempana päässyt tapaamaankin kaveria ja voitte vaan kuvitella tuota kunnioituksen määrää kun tämä idoli kohtelee sinua kuin ketä tahansa tuttuaan.

 Image

 

Last but not least. Uinti esikuva myös. Emilia Pikkarainen. Tunnen Emilian henkilökohtaisesti, joka tekeekin varmasti tästä esikuvasta täysin erilaisen kuin muista. Olen saanut nähdä todella läheltä Emilian valmistautumisia koviin kisatilanteisiin ja usein olen myös ollut paikanpäällä kun Emilia on kilpaillut ja rikkonut Suomen Ennätyksiä. Tunnen Emilian niin ihmisenä kuin urheilijana. Hän on kovapäisin kilpailija mitä olen koskaan nähnyt. Jos Emilia katsoo minua silmiin ja sanoo että nyt Ama uidaan kovaa, voin olla 100 % varma että NYT muuten uidaan kovaa. Kisasuorituksessa kun muut alkaa hyytymään, tämä pieni mutta pippurinen mimmi iskee kutos vaihteen sisään ja pääsee vasta vauhtiin. Kunnioitus häntä kohtaan on tietenkin myös tullut siitä että tiedän miten kovaa työtä hän tekee päästäkseen koviin tuloksiin. Silti tällä mimmillä on aina pilke silmäkulmassa ja häneltä olen itsekkin saanut mielettömiä boosteja niin treeni kuin kisa suorituksissa. Tämä mimmi on käynyt kahdet Olympialaiset ja saan edelleen milloin tahansa hypätä hänen kanssaan samalle radalle uimaan vähän pepeä. Kiitos!

Image

2 thoughts on “Idols- Teemu Selänne, Jani Sievinen ja Emilia Pikkarainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s