Tissejä Terille

Some raivo on valloillaan ja minä olen yksi raivoajista. 

Stylisti Teri Niitti postasi instagramiin kuvan lentokoneen business luokasta, jossa hänelle tuntematon nainen imetti lastaan. Kuvateksiin mies kirjoitti, että eivätkö imettävät naiset voisi peittää tissiään imettäessään julkisesti.

Ajattelin aluksi itse olevani aina kauniin huivin kanssa kärppänä kun vauvalla iskee nälkä. Toisin kävi.

Itselleni oli Felixin synnyttyä todella tärkeä, että pystyisin imettämään. Feffe saikin tissin samantien suuhun kun oli tähän maailmaan putkahtanut.

Minulle tuli kuitenkin hieman shokkina, ettei homma ollutkaan niin helppoa kuin televisio antaa ymmärtää. Pari ensimmäistä vuorokautta oli todella hankalia. Tuntui, ettei pikkuruisen vauvan ole mitenkään mahdollista imeä tissistä, joka on omaakin päätä isompi. Kaksi ensimmäistä yötä sairaalassa Feffe itki KOKO ajan, koska maitoa ei vielä tullut tarpeeksi. Kun tississä on kiinni vauva, aviomies ja hoitaja ei mielessä paljoa enää käynyt tissien peitteleminen.

Kotiin päästyämme oli minulle aivan sama kuka istuu katselemassa. Imetyssessiot kesti alkuun 5minuutista 6 tuntiin. Olen varma, että jos olisin yrittänyt peitellä touhuja tässä vaiheessa huivilla, olisi maidot olleet lähinnä lapsen nenässä tai silmässä. Asuntomessuilla imetin kioskin pihassa. Yhdestä näyttely talosta nyt sattui olemaan suorat näkymät kioskin pihaan keittiön ikkunasta. Olin kuitenkin niin epävarma imetyksen kanssa tässä vaiheessa, etten yksinkertaisesti pystynyt laittamaan näköestettä etten näkisi mihin tissiäni olin tunkemassa. 

Nykyään lapsen imettäminen on minulle maailman luonnollisin asia. Niinkuin olen jo aikaisemmin maininnut ovat tissit myös kärsineet pienen inflaation tässä matkan varrella. Ennen niitä tuotiin esiin korostaakseen seksikkyyttään. Nyt niitä puristellaan lähinnä vaan kokeillakseen kummasta viimeksi imetti. 

Silti  Teri Niitti, vaikket itse tisseistä tykkääkään. Onneksi monelle pienelle (myös isoille) miehelle ne ovat parhautta! 😂👍🏻

  

  
Vannoin etten laittaisi imetyskuvia nettiin ja tässä sitä nyt ollaan… 🙈

Jätä kommentti