Kisakatsomo

En yleensä jaksa innostua yleisurheilusta muuten kun ehkä keihäänheitosta. Aikasemmin on ärsyttänyt suunnattomasti suomalaisten asenne tekemiseen.  Mutta tänä vuonna oon jostain syystä innostunut. On myös ollut mukava todeta muutos suomalaisten asenteissa. Tänä vuonna urheilijat ei ole tullut anteeksipyydellen kisoihin. Haastatteluissa ei enää kuule ”Yritän parhaani ja katson mihin se riittää”.

attitude

Kauden pääkisoissa tavoitellaan vähintään omaa ennätystä, mielummin vaikka palkintopallisijaa. Vähempään ei pidä tyytyä. Uimari Matti Mattson on mielestäni mahtava tässä asenteessa. Kaveri on ilmoittanut tavoitteekseen Olympia kullan Rion Olympialaisissa. Rehellisesti, eikö tämä ole juuri se syy miksi kaikki kilpaurheilijat treenaa?! Ollakseen parhaita.

Yleisurheilun Em-kisat ovat yllättäneet positiivisesti myös tuloksellisesti. Suomalaiset ovat kerrankin ylittäneet itsensä monessa suorituksessa. Näistä omat lempparini Oskari Mörö joka uudella Suomen ennätyksellä juoksi itsensä EM-finaaliin ja Hanna-Maari Latvala joka myös selviytyi 200 metrillä finaaliin. Latvala vaikuttaa haastatteluissa muutenkin ihanan positiiviselta tyypiltä. Tätä mimmiä fanitan!

Ensi viikolla alkaa Uinnin Em-kisat ja toivon kovasti että uimarit lähtevät kisaamaan samanlaisella asenteella.

Ennen tätä on viikonloppuna kuitenkin tiedossa Crossfitin Karjalan kovin kisat Lappeenrannassa. Meillä on salilta 2 kisaajaa mukana. Alunperin piti olla 3 mutta yksi joutuu loukkaantumisen takia jäämään pois. Minä meinaan huutaa ja kannustaa ääneni käheäksi! Olen siis se kova äänisin blondi joka huutelee hölmöyksiä. 🙂

karjalan

Meitsi on muuten vetänyt kesän 2 viikon tauon jälkeen sellasia tulosparannuksia ettei mitään järkeä!

Työntö parantui kerralla 65kg–> 70kg.

DU

Thruster 55–> 60kg

Crossfit total: 175kg–> 228,5kg

thruster

Baseline—> 6.26 min —> 6min

WB

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s