Kesä 2016

Viime kesä meni super nopeasti. Ensin odoteltiin Sepon syntymää ja loppukesä oltiin syvällä vauvakuplassa. 


Tälle kesälle on paljon suunnitelmia. Reissuja ja sportti juttuja.

  Juhannusviikko ollaan ajateltu viettää Heikin perheen mökillä Viitasaarella. Toivottavasti säät suosisivat ja päästäisiin nauttimaan mökkielämästä mahdollisimman paljon. Mökillä haluan uida, saunoa, kajakoida, näyttää Felixille lehmiä, paistaa lettuja, grillata ja levätä. Lähellä mökkiä on ihana kesäkahvila Myllytupa, joka on rakennettu vanhaan Myllyyn. Tavoite on käydä jokapäivä Myllytuvalla herkuttelemassa jäätelöt. Juoksulenkkarit ajattelin myös ottaa mökille mukaan. Katsotaan miten loma moodista pääsen lenkille. 9.heinäkuuta pikku miehemme täyttää jo vuoden. Päivä sattuu hyvin lauantaille, joten päästään viettämään synttäreitä virallisena päivänä. Vielä pohditaan kuumeisesti Felixin kummitädin ja tädin kanssa tarjottavia. Felixin 1v kuvat otetaan juhannuksen jälkeisellä viikolla. Mikko, joka otti Felixin newborn kuvat on luvannut tulla kuvaamaan myös 1-vuotis kuvat.


Heinäkuun alku reissataan varmasti kotimaassa sukulaisten luona. Käydään varmasti Viitasaarella ja Heikin isän luona Punkaharjulla. 

Heinäkuun puolivälissä lähdetään perheen ja sukulaisten kanssa Ruotsia kiertelemään. Tehdään viikon reissu. Pysähdyspaikkoina Linköping, Jönköping ja Tukholma. Tuosta reissusta kirjoitan varmasti sitten lisää. 

Ruotsista kotiuduttuamme, ehditään olla 3 päivää kotona pesemässä pyykkejä ja sitten suunta kohti Kreetan Plataniasta. Tuonne reissuun lähdetään ystävä pariskunnan ja heidän tuolloin 6kk ikäisen tyttären kanssa. Ihana lähteä porukalla reissuun. Ei tarvitse yksin tehdä juttuja kun miehet voi jäädä lasten kanssa jos mammat haluaa mennä vaikka treenaamaan TAI jäätelölle 😉Elokuussa olen ilmoittautunut Helsinki Street runille. Matka on 17km ja startti on 45min maratonin startin jälkeen. Luulen, että tuo matka on minulle täydellinen. Puolikkaalla hyytyminen tulee yleensä juuri 4-5km ennen maalia. 


Samana päivänä juostaan myös lasten oma Chiquita mini maraton. Nyt kun Felix on oppinut kävelemään, voisi tuo olla täydellinen elämän ensimmäinen juoksukisa. Matkan pituus on 1km. Kun pojalla iskee hyydeli. Voi turvallisesti hypätä mamman tai isin hartioille spurttaamaan loppumatkan. Koodilla mini2016 saatte 10% alennuksen mini maratonille. Kaikki Felixin mukaan lähtöviivalle! 👊🏻Elokuussa olisi myös toiveissa osallistua Helsinki City Triathloniin. En vielä kuitenkaan ole ilmoittautunut, koska en vieläkään ole päässyt ostamaan uutta pyörää varastetun tilalle. 


Lokakuussa ajattelin mennä Vantaan maratonille juoksemaan puolikkaan. Tykkään reitistä, koska se on todella tasainen. Ennen tuota haluaisin kuitenkin käydä jossain vielä juoksemassa 10km. Olisiko jollain ehdottaa mukavaa tapahtumaa jossa pääsisi 10km juoksemaan?

Minkälaisia kesä suunnitelmia muilla on? 

6 thoughts on “Kesä 2016

  1. Ihanan kuuloisia kesäsuunnitelmia siellä!! 🙂 Vitsi, että on aika mennyt nopeasti kun Felix täyttää jo vuoden!! Muistan kun viime kesän lopulla lueskelin sun blogia ja hän oli vasta syntynyt! 😀 Niin ne kaikki sanoo, että lasten kanssa vuodet vierii nopeasti, vaikka ne päivät ovatkin välillä pitkiä ja se on niin totta! Hei, ehdotus kympin kisaan..Espoon Rantamaratonin yhteydessä 18.9 järjestetään 10km kisa. Se voisi olla kiva 🙂 Mulle tulee blogiin alekoodi sinne niin hyödynnä se ilmoittautumiseen sitten, jos haluat mennä sinne! 🙂

  2. Helsinki Midnight Run on 10 km ja se juostaan 3.9. Älyttömän hyvä meno, kiva reitti ja ainakin omaan makuun paras kellonaika juosta eli klo 21 lähtien. Merenrantaa pitkin koko matka ja paljon kannustavia katsojia. Suosittelen! 🙂

Jätä kommentti