Vauva nr 2! <3

Joku saattoi jo instagramin puolelta nähdä. Mikäli kaikki menee hyvin, täydentyy perheemme toisella lapsella heinäkuun alussa. 💗

Kaikki tapahtui aika nopeasti ja uutinen vaati jotenkin totuttelua enemmän kuin ensimmäisellä kerralla. Tietenkin elämäkin on opettanut, että mitä vain voi tapahtua, emmekä halunneet uutisesta kovinkaan aikasin kertoa.

Alkuraskaus oli heti hyvin erilainen kuin Feffen kanssa. Väsymys oli jotakin ihan sanoin kuvaamatonta. Myös pahoinvointia oli selkeästi enemmän ja aamupuuron jälkeen tulee edelleen etova olo hetkeksi.

Ensimmäinen kolmannes meni kyllä hujauksessa. Treenasin ihan normaalisti. Juoksin paljon, koska tiedän, että tuo rakas harrastus jää jossakin vaiheessa tauolle. Vatsalihasliikkeet olen pikkuhiljaa jättänyt pois ja keskityn niiden sijaan syviin vatsoihin sekä lantionpohjanlihaksiin. Puolimaratonin kipitin onnessani 12 raskausviikolla. Olen tammikuun lopulla menossa äitiysfysioterapeutin luokse FemiHealthiin saamaan lisävinkkejä fiksusta treenaamisesta raskausaikana.

Felix on aika innoissaan pikku sisaresta. Hän pääsi myös moikkaamaan miniä kun oli meidän mukana ultrassa. Vauvalle annetaan joka päivä halit ja pusut. Sukupuoli on tulevan isoveljen mielestä joka toinen kerta poika ja jokatoinen tyttö. 💗

 

img_6773
RV 14

Mahani kokoa jaksetaan taas kommentoida. Homma on sama kun Feffen kanssa. Maha ei ensimmäisellä kolmanneksella kasvanut ja pullahtaakin varmasti taas kahta kauheammin raskauden puolivälin tienoilla. Ystäväni kanssa ollaan vähän jopa naurettu näille minun raskausmasu kuvilleni.

Tuliko monelle lukijalle yllätyksenä? 🙂

7 thoughts on “Vauva nr 2! <3

 1. Voi että miten ihana uutinen, onnea koko perheelle! ❤ Ja ihana Felix kun on noin mahtava isoveikka jo alusta asti, ihan huippua!
  Mulla on myös ollut tämä toinen raskaus ihan erilainen kuin ensimmäinen, jonka aikana treenasin tosi paljon eikä ollut mitään oloja, mutta nyt on tullut vietettyä ahdistavan paljon aikaa sohvalla pahoinvoiden, ja vielä koko raskaus. Kohta onneksi helpottaa kun pienen pitäisi saapua ensi kuussa.
  Kaikkea hyvää odotukseesi ja teidän perheelle! Olisikin kiva nyt lueskella tästä sun toidesta raskaudesta ja miten treenailet (ja mitä se fyssari sanoo) nämä asiat aina itseäni kiinnostaa. 🙂

   1. Vähän epävarmaa kumpi tulee, kun hän oli niin tiukasti jalat ristissä eikä auttanu vaikka kuinka vatkattiin mahaa ja yritin kääntyillä ja pomppia 😀 Mut aika varmasti toinen tyttö sieltä siis tulee 😉

 2. Hei,ihana uutinen jota itekseni oon jo hetken odotellut❤ onnea hurjasti!meillä on 5/11 tyttö, 11/16 syntyny poika ja nyt kolmas lapsi tilossa 5/19.alunperin rupesin lukemaan blogiasi juuri 2016 kun odotin meijän poikkaa ja meillä on hyvin samanlainen topakka ruuniinrakenne eikä raskausvatsa oo näkyny vasta kun juurikin 20 viikon jälkeen vasta,josko sittenkään😂ihmisten kommentit on hauskoja ”et sie voi olla raskaana” tyylisiä.minnuu ei haittaa,ei kukaan mitään pahaa varmasti tarkota kommentoimalla.

  1. Oi onnea sinne! Kiva kun jaksoit kommentoida. 😊 Itselläni Felixin kanssa massu pullahti puolenvälin jälkeen ISOKSI, jonka jälkeen kuulinkin odottavani kaksosia ja vaikka mitä. 😅 Onko kaikki kolme raskautta olleet samankaltaisia?

   1. No höpö höpö se nyt niin iso ollu,just sopiva yksiö poijjalle!😅kaksi ensimmäistä raskautta oli suht samanlaisia mutta tämä kolmas raskaus on ollu täysin oireeton,pois lukien nyt ihan viime päivien liitoskivut hiihtäessä…saa nähdä kuinka kauan pystyn jatkamaan 🙏erilaiset raskaudet ei kyllä välttämättä aina kerro sukupuolesta mitään..me päätettiin pysyä jännityksessä tälläkin kertaa loppuun saakka🙂 on kyllä mielenkiintosta seurata teidän perheen touhuja ja etenkin noita raskaus ajan liikunta juttuja👍innolla odotan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s