Raskauden jälkeinen saliohjelma

IMG_9613

Avasin aamulla Ilta-Sanomien nettisivut ja aloin taas sihistä kiukusta. Koska etusivulla hehkutetaan taas jotakin fitness mammaa, joka on jo 5 päivää synnytyksestä palautunut vanhoihin mittoihin. Ainiin ja kyseessä oli muuten vielä kaksoset.  Olen itse jo hieman epävarma, että onko meillä äidellä oikeasti edes niin kiire niihin entisiin mittoihin vai pakottaako ulkoinen paine meidät siihen.

No tässä on meille ei super mammoille Johannalta saatu saliohjelma. On muuten ihanaa huomata, että hän tosiaan tietää millaista tuoreen äidin arki on. Kerroin Johannalle käyväni salilla noin 3 kertaa viikossa. Hän kuitenkin tiesi, että tämä ei monella tuoreella äidillä ole mahdollista. Joten ohjelma on yksijakoinen, jossa käydään koko kroppa kerralla läpi. Ohjelma on suht kevyt ja sen tarkoitus on parantaa ryhtiä. Vatsalihasliikkeitä ohjelmassa ei ole, koska alkuun niitä kannattaa tehdä ihan kevyellä tasolla. Älkää kuitenkaan panikoiko, Johanna lupasi lähiaikoina kertoa myös hyviä vatsatreeni vinkkejä.

Itse olen nyt käynyt tosiaan noin 3 kertaa viikossa kuntosalilla. Kerran viikossa mieheni on pitänyt minulle pururadalla kuntopiirin, kävelylenkin yhteydessä. Vaunulenkkejä tulee muutama viikossa ja uimassakin yritän käydä kerran viikkoon. Silti raskauskiloja on edelleen 6kg jäljellä. En siltikään jaksa stressata niitä tässä vaiheessa. Sanoin Johannallekin, että tavoite olisi se, että ensi kesänä olisi taas bikinikunnossa. Vaikka bikineitä tarvitaan kyllä jo helmikuussa. Varattiin nimittäin kahden viikon matka Thaimaan Phukettiin, Cape Panwaan. 🙂 Jos jollakulla on kokemuksia kyseisestä paikasta niin matkavinkkejä otetaan mielellään vastaan. Nyt kuitenkin itse saliohjelma. (klikkaamalla kuvia, saatte niitä suuremmiksi)

FullSizeRender 35

FullSizeRender 34

FullSizeRender 33

FullSizeRender 32

Jos kotoanne löytyy leuanvetotankoa, on siinä roikkuminen myös hyvää treeniä. Tankoja löytyy nykyään myös leikkipuistoista ja pururadoilta. Roikunnalla saa käsiin voimaa ja rankaan pituutta. On muuten yllättävän rankkaa hommaa! 

Muutamat lukijat ovatkin kyselleet Johannan tietoja, joten täältä tosiaan löytyy hänen yhteystietonsa.

Muistakaa myös käydä tykkäämässä sillyblondie.com:ista facebookissa.

Ihania treenihetkiä!!! ❤

4 thoughts on “Raskauden jälkeinen saliohjelma

  1. Kiitos, jos joskus väsymylseltäni jaksan päivän päätteeksi taas salille niin koklaan tätä ehdottomasti 👍🏻 se on nimittäin eri kun on huonosti nukkuvan vauvan äiti niin energiaa ei kertakaikkiaan riitä kuntoiluun kun väsymys itsessään aiheuttaa lähes sairaudela tuntuvan olotilan… Mutta viime yö nukuttiin hyvin, ehkä muutetaan lappiin 😄

  2. Tuo ulkopuolelta tuleva paine on kyllä syvältä. Tänään ystäväni totesi että uskoo mun olevan samassa kunnossa kuin ennen raskautta jo kuukauden päästä! En itse tähän jaksa uskoa, vaikka paino tippuu hyvää vauhtia itsekseen.
    Pääasia on ehkä juuri se, miten itseensä suhtautuu ja mun mielestä olisi tärkeintä miettiä sitä omaa kehoa ja mennä sen mukaan. 🙂 Täytyy noihin ohjeisiin tutustua jossain välissä 🙂

    1. Hyvin sanottu. Sitä huomaa liian helposti menevän tuon ulkoisen paineen mukaan. Itselläni on nyt hyvä olo ja se saa nyt riittää. Katsotaan niitä puntarin lukemia sitten myöhemmin. Onko sinulla kuinka vanha vauva? 😊

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s