Treenit taaperon kanssa

Instagram seuraajani tietävät, että treenaan /treenataan usein niin, että Felix on mukana. Tästä olenkin saanut paljon kyselyitä. Kuinka tämä onnistuu? Ajattelin vielä erikseen kirjoitella omia kokemuksia tästä.

Juoksulenkeillä tehdään usein niin, että toinen meistä pyöräilee Fefen kanssa ja toinen juoksee vierellä. Jostain syystä Fefu viihtyy nykyään paremmin pyörän kyydissä kuin rattaissa. Pyöräily lisäpainon kanssa on myös mahtavaa kuntoilua. 👌🏼

Kesällä tehdään paljon myös treenejä urheilukentillä. Niitä löytyy jokaisesta pikku kylästäkin. Felixillä on kentällä usein mukana lapio, ämpäri ja pallo. Monesti treenataan yhdessä meidän tuttavaperheen kanssa jolloin lapsilla on seuraa toisistaan. Felix ja hänen 1,5v Emma kaveri viettää helposti 1,5-2h aikaa urheilukentällä kun me vanhemmat treenataan. Lapsille on hyvä olla eväitä mukana jos aikaa vierähtää yhtään pidempään. 

Monella paikkakunnalla alkaa myös löytymään ulko kuntosaleja. Niissä Feffe viihtyy yleensä mainiosti kiipeillen ja leikkien. Parhaimmilta saleilta löytyy jopa levytankoja, eikä muuten voi sanoa ettei ole varaa käydä salilla 😜 

Heikin ollessa reissuissa teen usein kotijumppia.  Näissä Feffe leikkii omiaan ja välillä tulee kyselemään mitä mamma tekee?! Tällaisessa pitää hyväksyä se, että treeni saattaa välillä keskeytyä. Lasta voi myös käyttää lisäpainona eri liikkeissä. Tässä muutama esimerkki.

Kyykky

Thruster (Kyykkyyn ja vauhtipunnerrus ylös) 

Sumokyykky 

Askelkyykky

Punnerrus

Dippi

Vauhtipunnerrus

Lankku

Kyykkypito

 

Mökillä tein viime viikolla treenin niin, että lapioin kottikärryyn hiekkaa ja heitin Fefun kyytiin. Juoksin noin 50m ja kippasin välissä hiekat kyydistä. Näitä tein 5 kierrosta ja voin kertoa, että kyllä tuntui ja syke nousi.

Kiinnostaako teitä tarkemmin tietää minkälaisia treenejä teen tällähetkellä?

Huomenna lähdemme kohti Ruotsia. Päivitän Instagramiani hieman aktiivisemmin kuin blogia nyt lomalla. Insta löytyy täältä ja blogin facebook löytyy täältä.

Vielä loppuun vinkki vitonen kaikille raskaana oleville treenaajille. Tuttu Personal Trainer Johanna Karhulahti- Rantala, joka teki minulle raskauden jälkeisen saliohjelman on tuonut suomeen uuden treenivaate merkin, joka on nimenomaan suunniteltu odottaville ja imettäville naisille. Tuotteet löydät täältä. Itse kaipasin raskaana ollessani kovasti tällaisia tuotteita.

Aurinkoista viikkoa!

 

Jätä kommentti