Lastentarvike paratiisissa!

Olen virallisesti hourahtanut. Pääsin eilen ekaa kertaa odotusaikana seikkailemaan lastentarvike liikkeeseen. Olin ihan paratiisissa. Alotettiin tutkailemalla sänkyjä. Livenä ihana Stokke ei ollutkaan niin ihana. Omasta mielestäni se on ehkä jopa hieman epäkäytännöllinen. Meille tärkeitä ominaisuuksia on laskettava reuna jotta sängyn saa tavallaan jatkeeksi meidän sänkyyn. Useampaan eri tasoon saatava pohja, jotta sänkyä voi madaltaa lapsen kasvaessa. Pyörät sängyssä on myös plussaa sillä sänky sijoitetaan todennäköisesti MINUN vaatekaappini eteen ja pitäähän mamman yksin pystyä siirtämään sänkyä jotta vaatteita pääsee silloin tällöin vaihtamaan. Eilen löysin netistä muutaman varteenotettavan vaihtoehdon mutta tämän tyylistä ollaan ajateltu.

pinnasänky

Vaunut oli aika easy juttu. Kerrottiin että tullaan liikkumaan niiden kanssa paljon joten muun muassa kevyelle ja ketterällä vaunulle olis tarvetta. Emmaljungahan se meidän sydämmet sulatti. Mä ehkä rakastuin enemmän kuin mies. 😀

Mun mielestä vaunuihin pitää panostaa koska niitä tullaan kuitenkin käyttämään PALJON. Emmaljungassa ihastuttiin city cross malliin ja jonkinlaiseen sport koppaan. Vaunukoppa

Ostin aikanani siskolleni baby shower lahjaksi kylpyammeen jota sisko on kovasti kehunut. Siskon esikoinen taitaa edelleen välillä käyttää ammetta ja neiti täyttää kuitenkin kohta 3vee. 🙂 Tällaisen haluan itsekin ehdottomasti Sepolle. Haluan kaikki tavarat aika unisex mallisena koska lapsia tulee toivottavasti lisää.

amme

Turvakaukaloista taidamme valita Maxi-Cosin. Tässä lopullisen päätöksen saa kuitenkin tehdä mieheni. 🙂

Tänään myös julkaistiin vuoden 2015 äitiyspakkaus johon kovasti myös tykästyin. Näin ensimmäisen lapsen kohdalla aijon ehdottomasti tuon pakkauksen ottaa. äippäpakkaus

Meillä Sepon pään lakimitta ei vastannut laskettua aikaa rakenneultrassa ja eilen kätilö soitti että joudutaan kontrolli ultraan. Lääkäri haluaa itse ultrata ja mitata. Kaikki muut rakenteet ja pään ympärys myös täsmäävät mutta tämä lakimitta tosiaan on 11 pvä jäljessä. Eli tämä mamma ei vieläkään lopeta stressaamista. Toivottavasti kaikki kuitenkin kunnossa. Eipä minullakaan ole järin isoa päätä…Miehelläni on keskellä päivää työ este mutta onneksi saan ystäväni henkiseksi tueksi tuohon ultraan. ❤ Kirjotan ehkä illalla vielä jutun viime aikaisista treeneistä. Viime treeni kirjoitus tuntui kiinnostavan lukijoita aika paljon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s