Joulu ja päiväkoti lähestyy! 

Joulu on taas, joulu on taas! Kyllä pakko se on uskoa. Ensi viikolla on jo jouluaatto. Vuosi on mennyt taas järkyttävän nopeasti. 

Joululahjoista ei ole tänäkään vuonna tarvinnut stressata. Suurimman osan lahjoista tilasin netistä black fridayn alennuksista. Ihanan helppoa!

Sain viime viikolla kutsun Jorviin magneettikuvaukseen 3. Tammikuuta. Oh no, oli ensimmäinen ajatus. Pakko oli yrittää muuttaa tuota aikaa. Ennen magneettikuvausta pitää nimittäin tehdä suoliston kokonaisvaltainen tyhjennys. En ajatellut aloittaa uudessa työssäni antamalla hyvää ensivaikutelmaa. 😂✌🏽️ Sain uuden ajan ensi maanantaille! 

Maanantaina alkaa myös päiväkoti harjoittelu. Mini koutsista tulee iso päiväkoti lapsi 💗 Felixillä on nyt joku outo mamma vaihe. Jännitän kamalasti mitä tuosta päiväkodista tulee. Tai eihän vaihtoehtojakaan ole! 

Urheilu hulluna mietin myös paljon, miten treenaaminen onnistuu työssä käyvältä perheen äidiltä? Tuskin treeni kertoja tulee ihan nykyiseen 6x viikko tahtiin. Haaveilen siitä, että voin hakea Felixin juosten päiväkodista. Viikonloppuisin ollaan muutenkin treenattu yleensä koko perheen kesken, joten se tulee varmasti jatkumaan myös töiden alettua. Saa taas alkaa katsomaan mitä suuhunsa pistää. Nyt on tullut huomaamattaan liikuttua niin paljon että on saanut ennemminkin huolehtia siitä, että syö riittävästi. Miten muut työssäkäyvät mammat pääsee treenaamaan?

Oletteko käyneet katsomassa Instagramistani videoita meidän treeneistä? Moni aina kyselee miten lapsen kanssa voi treenata, joten käykääpä sieltä katsomassa. 😄💪🏼 Löydätte minut nimimerkillä Amtsi. 

Viime viikolla meidän eläinhullu Felix sai nauttia. Käytiin Haltialassa katsomassa lampaita, lehmiä ja kanoja. Eipä muuten ollut ruuhkaa arki-iltana. Perjantaina käytiin Töölössä aivan ihanassa joulutapahtumassa. Sain kutsun vaatturi Niko Pelkoselta jolla on liike Töölössä. Nikoltahan ostan aina lahjakortteja Heikille lahjaksi. Tapahtumassa Felix pääsi elämänsä ensimmäista kertaa ratsastamaan. Arvatkaa kuinka intona pikkumies oli! Homma pitikin tehdä kaksi kertaa kun oli niin siistiä. Tuon jälkeen yleisin sana mitä ollaan hoettu on ollut HEPPA 😍 Isikin sai sillä aikaa taas tilattua itselleen uuden paidan ja vyön. 

Nyt metsästämään tälle mammalle uutta talviurheilu takkia! 

Kivaa viikkoa SULLE! 😘

2 thoughts on “Joulu ja päiväkoti lähestyy! 

  1. Aina on kiva lukea teidän kuulumisia täällä! ❤ Mäkin olen miettinyt, että mitenköhän treenailut onnistuu sitten, kun taas palaa kokopäiväisesti työelämään..varmaan aamutreeneinä + sitten viikonloput..Onneksi on vielä vähän aikaa niissä joustoa! 🙂 Tsemppiä sinne päiväkotiharjoitteluun ja ihanaa joulunodotusta!

Jätä kommentti