Tupla täti!

Ylpeä tupla täti ilmoittautuu. Sydän pakahtuu onnesta ja ylpeydestä kun isosisko saattoi viime yönä maailmaan toisen prinsessansa. Voi kun pääsisin näkemään kun isosisko kohtaa pikkusiskonsa ensimmäistä kertaa. 🙂

Minun ja siskon ensimmäisen prinsessan ensikohtaaminen 3v sitten :) <3
Minun ja siskon ensimmäisen prinsessan ensikohtaaminen 3v sitten 🙂 ❤

Taitaa vadelmanlehti tee olla aikamoista taikajuomaa. Join itse sitä viikonloppuna. Sunnuntaina ja maanantaina alkoi supistelemaan kävellessäni kaupassa. Säikähdin sen verran että pari päivää täytyy ottaa iisimmin ja teet saa jäädä kaappiin odottamaan kesäkuuta. Siskolleni vein samaa teetä sunnuntaina ja maanantaina päivällä alkoi jo supistukset. 😀

tee

Eilen olin kirjoittamassa blogi postausta miten hyvältä on taas kropassa tuntunut pieniä selkäkipuja lukuunottamatta. Miten istuminen on pahinta ja treenaamisessa tulee paras olo. Perjantaina ja lauantaina oli hieman hikisemmät treenit. Kelkanvetoa ja Lumberjack 20.

Lumberjack 20:

20 Maastavetoa 35kg

400m soutu

20 Kahvakuula heilautusta 12kg kuula

400m soutu

20 valakyykkyä 25kg

400m soutu

20 burpeeta

400m soutu

20 leukaa kumpparilla

400m soutu

20 boksiaskellusta

400m soutu

20 käsipaino rinnallevetoa 20paunaa

400m soutu

Kelkantyöntö mamma versiona oli oikein oiva rattaiden työntö treeni :D
Kelkantyöntö mamma versiona oli oikein oiva rattaiden työntö treeni 😀

lumber

Sunnuntaina sitten selkä oli aika kipeä ja tosiaan huonekalukaupoilla tuntui supistelua. Joten nyt on pakko ottaa iisiä koska raskautta olisi vielä noin 2,5kk jäljellä. Voi olla että tässä vaiheessa himmailen treenejä ihan kunnolla loppua kohden. Olotilan mukaan.

Työt stressaa. Mietin että pitää nyt tehdä hyvää tulosta niin minut halutaan takaisinkin. Mietin mitä unohdin tehdä töissä ja mitä kaikkea tulee tehdä ennenkuin jään pois. Viikolla yöunet on todella katkonaisia ja viikonloppuisin nukun kuin tukki. Stressiäkö!? No töitä olisi vielä 5 viikkoa jäljellä ja toivon pystyväni olemaan sen ajan loppuun asti.

Eilen kävin uudelleen mittauttamassa kilpirauhasarvoni ja hyvällä tuurilla saan huomenna tietää tuloksia. Olen saanut facebook ryhmistä paljon kohtalotovereilta kannustavia sanoja ja mikäli lääkäri niin toteaa niin aloitan lääkityksen mukisematta.

Katselin hieman kauhuissani taas paljon puhuttua Fitnesspäiväkirjat ohjelmaa. Olen saanut nähdä läheltä suloisen siskontyttöni kasvua pienestä vauvasta, erittäin itsenäiseksi 3 vee tytöksi. Se on uskomatonta miten pieni lapsi kuulee kaiken mitä aikuiset puhuu, miettii asioita pienessä päässään ja ottaa vanhemmista mallia. Olin KAUHUISSANI kun ohjelman eräs tähti käveli kotona alusvaatteillaan, poseerasi ja keskusteli valmentajansa kanssa mistä pitää mitäkin parantaa. Samalla hänen pieni suloinen tyttärensä pyöri jaloissa ja katseli ihmeissään mitä naiset touhuavat. Arvostelevat vartaloita. Ihan normaalia tänä päivänä. Mielestäni se ei kuitenkaan kuulu pienten tyttöjen maailmaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s