Vartalo

Tässä on kuvat samasta vartalosta vuoden välein.

 

 

Ei diettejä. Vain aktiivista arkea pienen lapsen kanssa ja liikuntaa 4-6 kertaa viikossa. Kyllä naisen vartalo on ihmeellinen. Kroppani palautui mielestäni suhteellisen hyvin synnytyksen jälkeen. Olin mielestäni tuossa vuoden takaisessa kuvassa jo huomattavasti pienempi kuin heti raskauden jälkeen. Mitään diettejä en ole noudattanut. Itseasiassa, syön lähes joka ilta mehujään herkkuhimoihini. 😀 Syön viikottain jäätelöä, päivittäin leipää ja juon maitoa. Pyllistän siis hieman näille nykypäivän kaiken maailman gluteenittomille ja maidottomille dieteille.

 

Rakastan tällä hetkellä kroppaani. Olen ylpeä siitä mitä olen saanut aikaiseksi. Se ei ole sama kroppa, joka oli lähes 2 vuotta sitten ennen lasta. Sen ei tarvitsekaan olla. Painoa on lähes 10kg vähemmän kuin ennen raskautta, mutta myös lihakset ovat pienentyneet. Suurin kriisinaihe on ollut pienentyneet rintani. Nyt olen kuitenkin sitä mieltä, että nämähän on aika kivat ja näppärät. Liiveillä kun saa ihmeitä (huijausta) kuitenkin aikaiseksi. 😉

Eniten rakastan kuitenkin kropassani sitä, että se toimii. Juoksen ennätys vauhtejani. Keskiviikkona tein leuanvedoissa ennätyksen lisäpainoilla, 12kg! Tajuan, ettei vaan lukemalla ole mitään väliä. Ainoastaan sillä, mitä kroppallani pystyn tekemään.

Olen ylpeä vartalostani. Huomaan silti, itsetuntoni laahavan vielä hieman perässä. Tarvitsen kokoajan muiden hyväksyntää ja kehuja. Yritän jotenkin vielä todistella itselleni, että joojoo sä näytät hyvältä. Tajuatteko? Ihan hullua. Mitenköhän tuommoista voisi työstää?

Haluaisin nähdä vartaloni oikeissa mittasuhteissa NYT. Enkä tajuta taas seuraavassa raskaudessa, että herranen aika olinpa hyvässä kunnossa tuolloin.

Onko kellään muilla mammoilla samanlaisia ”ongelmia”? Vai kuulostanko taas ihan mielipuoliselta? 😀

 

Ihanaa viikonloppua! Tää mamma viettää huomenna tyttöjen iltaa kaupungissa ja nukkuu yönsä HOTELLISSA. Ai että! 💃🏼

6 thoughts on “Vartalo

  1. Et kuulosta mielipuoliselta! Ihan samoja juttuja täällä käynyt läpi! Raskauskilot on tiessään ja olen about samassa painossa kuin ennen raskautta, mutta silti välillä tuntuu siltä, että olen edelleen se +20kg ja tyytymättömyys nostaa päätään! Pää ei siis ihan ole pysynyt muutoksessa perässä, joten ymmärrän hyvin mistä puhut. Sä näytät kyllä niin upealta juuri nyt ja nimenomaan se, mihin kroppa pystyykään! ❤ Mulla on vielä vähän enemmän tekemistä tuon keskivartalon kanssa, mutta kaikki aikanaan! 😀 Ihanaa viikonloppua sporttimamma!!

  2. Ihanan terve ajattelutapa ja kuulostaa kyllä niin tutulle! Täällä menee kanssa maitoa ja leipää päivittäin reilusti, ja tietty herkkuja myös 😂 paino on vähemmän kuin ennen raskautta, ja mulle suuri kriisi on ollu voimien kaikkoaminen tietyissä liikkeissä, kuten penkkipunnerruksessa ja shoulder pressissä 😥 mut onneks vastineeksi oon saanu elämäni ekat leuat ja hspu:t ilman skaalausta, ja wodit kulkee ihan eri tavalla! Eli juurikin se mihin saavutuksiin kropalla pystyy 💪 koitan unohtaa sen löysän keskivartalon ja roikkutissit!😂

    1. Kiitos! Mun täytyy myöntää, että oon ihan liian vähän tehny kyykkyjä ja muita voimaliikkeitä. Ihan sama juttu leuoissa ja hspu:issa! Täällä kylmässä asustaessa ne roikkutissit on kuitenkin aina piilossa, ei siis anneta niiden häiritä 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s