Pötsi ja mutsi goes HCRD for Syöpäsäätiö

Sain loppusyksystä tietää odottavani toista lasta. Samoihin aikoihin sain myös uutisen, jota kukaan ei haluaisi edes pahimmalle viholliselleen. Sukulaiseni 2v pojalta oli löytynyt Leukemia. Tuo uutinen tuntui niin väärältä. Itse halusin kovasti auttaa ja tukea heidän perhettään, mutta keijupölyssäni ei vielä ole ihme lääkettä syöpään.

Vaikka juoksuni on tältä vuodelta juostu. Ilmoittauduin silti Toukokuussa Helsinki City Runnin Dayn 5 km juoksutapahtumaan. Me meinataan beibin kanssa omalla vapaalla tyylillämme lyllertää tuo matka kunnialla läpi ja samalla kerätä lahjoituksia syöpäsäätiölle. Meidän keräykseen pääsee tekemään lahjoituksen täältä.

 

Kiva saada itsekin tällä motivaatiota pysyä liikkeessä. Jos beibi sallii ajattelin, että voisin kipittää tuon 5km sauvojen kanssa niin reippaasti kuin reilu 7kk raskaana onnistuu. 🙂 Treenaan tällä hetkellä todella paljon crosstrainerilla. Tuo tuntuu mukavan lempeältä mutta silti riittävän hikiseltä hommalta kasvavan pötsin kanssa. Peruskunnon lisäksi teen paljon oman kehon painolla yläkroppaa. Painotan myös extra paljon pakaratreenejä, jotta olisi vahva tuki oikeissa paikoissa kun beibi syntyy. Lemppariliikkeitäni on tällä hetkellä käsipaino maastaveto, kahvakuulakyykky, boksinpäälle askellus käsipainot käsissä sekä erilaiset lantionnostot. Yritän joka päivä myös jumpata monta kertaa päivässä lantionpohjaa ja tehdä aktivointia erilaisilla hengitysharjoituksilla. Voin näitä postata instagramiin lähiaikoina.

Rv 21

Tällä kertaa myös Fefe pääsee nauttimaan juoksupäivän kisahuumasta, sillä olen ilmoittanut hänet Minimaratonille. Jätkähän on asiasta aika innoissaan. Meinaa kuulemma voittaa. Keneen lie tullut?

Päätin muuten, että en ravaa vaalla jokapäivä. Vain ja ainoastaan ennen neuvolakäyntejä. Tällä tavoin en mieti joka päivä onko ok syödä sitä tai tätä. Neuvolakäynti on tosin seuraavan kerran tiedossa vasta maaliskuun lopulla. Saa nähdä mitkä itkupotku raivarit on tuolloin tiedossa kun paino todennäköisesti on parissa kuukaudessa ehtinyt nousta taas uusiin huippulukemiin. Torstaina olisi vuorossa rakenneulta. Jännittää!

Kohti kevättä! 🙂

6 thoughts on “Pötsi ja mutsi goes HCRD for Syöpäsäätiö

  1. Musta on kiva kun puhut rehellisesti noista tuntemuksista nousevaa painolukemaa kohtaan. Muistan itsekin harmitelleeni asiaa raskausaikana vaikka samalla toki oli ihan sama sille kg-lukemalle kunhan vauvalla oli kaikki hyvin. Jotenki tuntuu että siitä on kauhean väärin tuskastella. Pitäs olla vaan hattaraa ja keijupölyä 🙄 Kiitos siis siitä!

  2. Ihailen sun aikaansaavaa luonnetta!! Itsekin (synnyttäneenä) pitäis säännöllisesti treenata lantionpohjanlihaksia, mutta ne vaan tuppaa unohtumaan.. 🙈 treenaatko niitä jonkun tietyn ohjelman mukaan päivittäin vai miten? Tsemppiä paljon odotukseen!

    1. Voi kiitos 😊 Treenailen joka päivä erilaisia liikkeitä ja juttuja. Ostin kirjan Venus kuntoon jossa on oikeesti on tosi hyviä vinkkejä niitä teen yleensä salitreenin lopuksi. Felixiä nukuttaessa tai saunassa jumppailen sitten muuten vaan erilaisia pitoja ja rentoutuksia 😁

Jätä kommentti