Vuoden 2016 tavoitteet

Uusi vuosi, joten nyt on taas aika laittaa tavoitteita tulevalle vuodelle. Itse olen päättänyt, että tavoitteeni tulee olemaan erilaisissa urheilu suorituksissa. Kunto on tasaisesti ollut nousujohteista synnytyksen jälkeen. Viikko sitten kokeilin käsinseisonta punnerruksia pitkästä aikaa ja jostain ihmeen syystä ne on nyt kevyempiä kuin koskaan ennen. Sain punnerruksia tehtyä kippaamalla, ilman skaalausta!

Liikunnalliset tavoitteeni vuodelle 2016 on:

  1. Aktia maantiejuoku cup. Lauantaina osallistun 5km juoksuun. Tähän ensimmäiseen juoksuun en aseta mitään muita tavoitteita kuin juoksemisen alusta loppuun asti. Osakilpailut järjestetään myös helmi- ja maaliskuussa. Näissä pyrin sitten parantamaan edellistä tulostani. Juoksusta varoitteli niin PT kuin Fyssarikin. Sen vuoksi olen vasta nyt aloittanut pikkuhiljaa juoksemisen. Juoksu voi tuntua hyvältä, mutta varsinkin imetys voi löysentää paikkoja sen verran, että loukaantumisen riski on suuri. Juoksun kanssa mennään siis täysin omaa kehoa kuunnellen.  
  2. Naisten 10. Siskoni ehdotti tänään, josko osallistuisimme toukokuussa naisten kympille. Ajattelin, että tämä voisi olla kiva pikku tavoite keväälle.  
  3. Painonnosto omalle tasolle. Olen nyt jo päässyt painonnostossa aika lähelle tavoitteitani. Tässä tavoite on päästä takaisin omalle tasolle. Uudet ennätykset on plussaa. 🙂
  4. Triathlon. Kaverini sai minut innostumaan tästä. Haluaisin tämän vuoden aikana suorittaa ainakin yhden lyhyemmän Triathlon matkan. Olen ajatellut, että tämä olisi joko Vantaa Triathlonissa 5. kesäkuuta Vantaan Kuusijärvellä tai Helsinki City Triathlon 20. elokuuta. Ehkä innostun molemmista? 🙂 Onkohan Vantaa Triathlonissa kuntosarja liian kova tavoite? Siinä olisi uinti 500m, pyöräily 20km ja juoksu 5km.   
  5. Uinti kisa. Olen niin innostunut uinnista taas, että kovasti houkuttelisi osallistua 50m perhosuintiin jossain pikku kisoissa. Mahtuukohan vaan kispuku enää päälleni? 🙂
  6. 5 leukaa. Ennätykseni leuanvedoissa on 8kpl. Se tuntuu nyt hurjalta. Tällä hetkellä menee 2 leukaa suht helposti, joten tuossa 5 tuntuu olevan hyvin haastetta.  

Miltäs kuulostaa? En halua asettaa itselleni lapsen saamisen jälkeen mitään kropan paino tavoitteita. Se ei saa kuin pahaa mieltä aikaiseksi. Liikunta suorituksilla saan hyvän mielen ja näen tällä tavoin miten kunto kohenee. Ensimmäinen etappi on lauantaina edessä. Katotaan miten mamman käy!

2 thoughts on “Vuoden 2016 tavoitteet

  1. Kuulostaa hyvältä!! 🙂 Liikuntatapahtumiin osallistuminen kyllä motivoi ainakin itseäni treenaamaan ja sulla kuulostaa tavoitteetkin kivan monipuolisilta! Mäkin oon ajatellut Naisten Kymppiä taas, se on kiva tapahtuma! Aktia Cuppiin en taida ehtiä, kun en ole vielä aloittanut juoksemaan 😀 Ja mulla sama…ei mitään tiukkoja painotavoitteita kropan suhteen vaan enemmänkin kunnon ja oman fiiliksen kautta! 🙂

    1. Mä oon monesti miettinyt naisten kymppiä, mut en vielä koskaan oo päässy startti viivalle asti. Ehkä jotenkin just aina ajatellut, että se on liian iso tapahtuma kun aina ollut kauheita tavotteita. Nyt saakin opetella liikkumaan ihan uudella tavalla. Pelkästään tekemisestä nauttien. 😊 Ihanaa tästä se alkaa!!! 💪🏼

Jätä kommentti